Tilintarkastustoimisto Poutanen Oy tarjoaa yrityksille ja tili- ja isännöintitoimistoille tilintarkastus- ja taloushallinnon asiantuntijapalveluita. Pienenä tilintarkastustoimistona pystymme toimimaan joustavasti ja taloudellisesti asiakkaidemme vaatimusten mukaisesti.

Jatkuva kouluttautuminen varmistaa asemamme osaamisen terävimmässä kärjessä. Kehitämme toimintaamme ennakkoluulottomasti asiakkaidemme tarpeita silmälläpitäen. Käytämme työssämme uusinta tietotekniikkaa, vanhoja perinteisiä tilintarkastusmenetelmiä unohtamatta. Meilla on kokemusta myos paperittoman kirjanpidon tarkastuksesta.

Yritysten tarpeet eivat aina rajoitu pelkästään taloudelliseen neuvontaan, ongelmat voivat olla myos vaikkapa juridisia. Kattavan yhteistyöverkostomme kautta tavoitamme helposti eri alojen asiantuntijoita, mika mahdollistaa kokonaisvaltaisen palvelun tarjoamisen.

Tilintarkastus ei ole vain laissa maariteltya pakollista tarkastusta ja "pilkkujen viilausta". Modernin tilintarkastajan rooli on moninaisempi. Tilintarkastaja toimii yrityksen omistajien ja johdon keskustelu-kumppanina.

 

Yrityksen elinkaaren aikana tulee tilanteita, jolloin on hyötyä riippumattomasta ulkopuolisestatalousalan asiantuntijasta.

Esimerkiksi yrityskaupan yhteydessä tai verovalituksia tehtäessä tilintarkastaja pystyy usein näkemään asioita, joiden huomioiminen säästää yrityksen sekä yrityksen omistajan ikäviltä yllätyksiltä tulevaisuudessa.

Ota meihin yhteyttä

Tuulenpesäntie 3 A 00410 Helsinki Puh. 040 502 8110 Fax 09 441 592